Wie is Marloes Buigel Boering.....

Geraakt worden door wat je ziet en voelt, hierdoor geïnspireerd raken, dat volgen en vertalen naar een schilderij, inkttekening, schets of krabbel…….

Dat kan de emotie of een houding zijn van een mens, de ogen die de ziel weerspiegelen of de weidsheid en kracht van het (Groningse) landschap die een emotie oproepen. In mijn vrije werk maak ik gebruik van mijn innerlijke landschappen, onderwerpen liggen dicht bij mezelf en worden visueel gemaakt in een schilderij. Een aantal van deze schilderijen zijn niet in de verkoop, mocht u toch interesse hebben dan is een Giclée mogelijk.

Werkwijze werk in opdracht Marloes Buigel Boering

Met behulp van mijn inlevingsgevoel, verbeeldingskracht en in goed overleg met de klant, maak ik ook schilderijen in opdracht waarbij ik hun diverse beelden, dromen, herinneringen, huisdieren, personen verbind in een doek. 

Schilderijen worden gemaakt met o.a. olieverf op linnen of mdf maar ook maak ik werken met inkt/acryl op papier. Mijn stijl is nog het best te kenmerken als een impressionistische/realistische wijze van schilderen, maar ik schuw ook niet enige abstractie.

Ik woon en werk net even buiten Drieborg (Oost Groningen) en heb mijn eigen Atelier Blossom aan huis.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen!

Je kan me telefonisch bereiken op 0620883413 en per mail info@atelierblossom.nl om een afspraak te plannen. Ook kan je je vrijblijvend inschrijven op mijn nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe werken en expositities.

 

 

In 2006 studeerde ik af aan de Wackers Academie te Amsterdam, richting tekenen/schilderen.

Van 2005 tot 2012 volgde ze schilderlessen bij kunstschilder Harold Kleyn.

Sinds 2014 lid van Kunst aan de rand van Nederland.

Sinds 2016 lid van de Tweekarspelen Kunstroute.

Vanaf 2019 lid van de Groninger Kunstkring De Ploeg.